Preloader images
Preloader icon

Peritatges Judicials​

Serveis en peritatges i informes

El perit judicial o forense és el professional dotat de coneixements especialitzats i reconeguts, a través dels seus estudis, i/o saviesa que subministra informació o opinió fundada als Tribunals de Justícia sobre els punts litigiosos que són matèria del seu dictamen.

L’alt grau d’especialització i professionalitat del nostre gabinet ens permet elaborar dictàmens judicials en múltiples àrees d’actuació, proporcionant-li la garantia de la nostra experiència i de la màxima objectivitat.

Aquesta política d’empresa ens capacita per a actuar en àmbits judicials o extrajudicials, a instàncies d’un jutge o qualsevol altre intervinent judicial o a instàncies de part.

En aquesta secció li oferim un breu detall de les nostres actuacions més freqüents.

Les nostres Taxacions de Béns són vàlides per a procediments judicials, embargaments, herències, divorcis, liquidació de societats, separació de socis i avals o ajornament de deutes de Seguretat Social o Hisenda.

Es pot valorar qualsevol bé moble o actiu, el Valor de Taxació serà determinat d’acord amb la normativa vigent determinant el valor de béns per metodologia comparativa del mercat sent el valor de la taxació el valor equivalent del bé en moment just de la realització de la Taxació.

Si vostè no està d’acord amb la taxació del perit que li ha enviat la seva asseguradora, vostè pot acollir-se al que es disposa en l’article 38 de la Llei del Contracte del Segur, contractant els nostres serveis com a perits privats.

Els nostres serveis de Perits Enginyers en l’edificació o tècnics industrials, al costat dels Arquitectes del nostre equip solen correspondre a:

  • Impagaments per demora en el lliurament de l’obra, o deficient qualitat d’execució dels treballs.
  • Impagaments, una vegada realitzats tots els treballs i per causes injustificades.
  • Peritatges d’instal·lacions de protecció contra incendis.
  • Informes i dictàmens pericials de patologies en la construcció.
  • Taxació de maquinària.
  • Taxació d’immobles.
  • Consultoria i anàlisi de planejament urbanístic.

Una Valoració immobiliària és un dictamen sobre el valor de mercat d’un bé immoble, emès per qui posseeix coneixements tècnics i experiència pràctica del mercat immobiliari, i que per a ser vàlid davant tercers ha d’estar emès per un tècnic col·legiat.

Les nostres Valoracions Immobiliàries són vàlides per a Jutjats, Hisenda, Seguretat Social.

Són de gran ajuda en processos de separació de béns, herències, embargaments públics i processos de compra-venda.

Una bona formació en tots els àmbits dels perits judicial en general i de la seralleria i metal·listeria en general i en particular, anàlisis de robatoris, forçaments i fraus, valoracions pericials de treballs realitzats, sinistres ect..
 

Si a causa de qualsevol causa externa, el seu negoci o comerç sofreix pèrdues econòmiques que necessita quantificar per a una eficaç reclamació.

Si requereix un informe d’un perit, els nostres professionals podran realitzar-li l’informe més eficaç i contrastat per a la seva defensa, i si requereix un informe específic, no dubti.

Contacti amb nosaltres, l’informarem sense cap compromís del servei que podem oferir-li.

Més Informació

Oficina

Tarragona
Direcció: Plaça Sant Jordi, 1, 43800 Valls, Tarragona, Espanya
Telèfon: 977 072 392
Email: finques@multillars.com

over

25
years experience

Guidance you need

We're here to strip the fear out of home buying and arm you with the confidence you need to make decisions and communicate with loan and real estate agents, home inspectors and more.

Search that feels familiar

Our first-of-its-kind search experience enables you to plug in a monthly payment you're willing to make (plus a down payment you can afford) and we'll serve up homes that meet your needs.

A voice like your own

No legal speak here! We're hoping our down-to-earth approach will cut through the noise and ease your stress. We're here to strip the fear out of home buying and arm you with the confidence

Premium values

We're here to strip the fear out of home buying and arm you with the confidence you need to make decisions and communicate with loan and real estate agents, home inspectors and more.

why choose us

To help members become more profitable and successful.

The Homey is America’s largest trade association, representing 1.3 million members, including our institutes, societies, and councils, involved in all aspects of the residential and commercial real estate industries.

Què opinen sobre nosaltres?

Pel poc temps que porto amb vosaltres crec que sou molt professionals i treballeu molt bé i ràpid que és l'important.
Josep

Login

Register

terms & conditions