Construccions i Reformes Integrals

Construccions i Reformes de qualitat a preus sense competencia

Ara pot gaudir del nostre servei de construcció, reformes i rehabilitació als millors preus del mercat, amb la màxima garantia i neteja en l’execució.

La nostra Oficina Tècnica trobarà per a vostè la millor solució adaptada a les seves necessitats i en funció del seu pressupost.

Combinem la serietat, el compliment de terminis i compromisos, amb un elevat estàndard de qualitat i neteja en l’execució de les nostres obres. Treballem amb pressupostos tancats per a evitar “sorpreses d’última hora” i té la garantia i la seguretat que li ofereix MULTILLARS amb la solvència necessària per a assumir qualsevol tipus de projecte, des del més petit fins al més gran.

Popularitzem els preus del mercat​

  1. No treballem amb subcontractes, que encareixen el pressupost (marges i comissions) i disminueixen el nivell de qualitat en l’execució. El nostre personal pertany a la nostra empresa i treballa per a nosaltres, ajustant-se a uns estàndards establerts. Són professionals amb experiència garantida.
  2. Gràcies al volum de compres de materials per a realitzar els nostres projectes, podem generar economies d’escala amb els nostres proveïdors i comprar la matèria primera amb importants descomptes i poder beneficiar als nostres clients.

Els nostres treballs estan garantits a tot risc i per escrit

Per la seva total tranquil·litat, qualsevol dels nostres treballs estan garantits, de manera que, davant qualsevol incidència que pogués sorgir una vegada lliurada l’obra, aquí estem per a resoldre-la immediatament, sense que vostè hagi d’assumir cap mena de cost.

Además del presupuesto cerrado, siempre adjuntamos la garantía a todo riesgo por escrito en todos nuestros proyectos; el objetivo es que se sienta totalmente satisfecho y con total tranquilidad.

Els nostres serveis integrals​

Podem oferir-li qualsevol tipus de servei integral en construcció, reformes, rehabilitació en projectes de major o menor envergadura.

Els nostres serveis inclouen:

  • Projectes d’Obra Nova amb claus en mà.
  • Rehabilitació de tota mena d’immobles i façanes.
  • Oficina Tècnica.
  • Interiorisme i decoració.
  • Mobiliari de primeres marques.
  • Materials de primera qualitat.
  • Execució d’obra en el temps contractat.
  • Assessorament legal i administratiu associat.

Més Informació

Oficina

Tarragona
Direcció: Plaça Sant Jordi, 1, 43800 Valls, Tarragona, Espanya
Telèfon: 977 072 392
Email: finques@multillars.com

over

25
years experience

Guidance you need

We're here to strip the fear out of home buying and arm you with the confidence you need to make decisions and communicate with loan and real estate agents, home inspectors and more.

Search that feels familiar

Our first-of-its-kind search experience enables you to plug in a monthly payment you're willing to make (plus a down payment you can afford) and we'll serve up homes that meet your needs.

A voice like your own

No legal speak here! We're hoping our down-to-earth approach will cut through the noise and ease your stress. We're here to strip the fear out of home buying and arm you with the confidence

Premium values

We're here to strip the fear out of home buying and arm you with the confidence you need to make decisions and communicate with loan and real estate agents, home inspectors and more.

why choose us

To help members become more profitable and successful.

The Homey is America’s largest trade association, representing 1.3 million members, including our institutes, societies, and councils, involved in all aspects of the residential and commercial real estate industries.

¿Què opinen sobre nosaltres?

Sou una empresa molt correcta i penso que seguirem molts més anys junts.
Marta

Login

Register

terms & conditions

one + nineteen =