Divendres 20 de setembre de 2019 celebràvem a les instal·lacions del Fèlix Hotel de Valls la primera convenció del Club Community de Multillars. En aquest acte, vam donar a conèixer el projecte en companyia dels socis i els col·laboradors.

Club Community és la unió d’empreses i entitats col·laboradores amb Multillars, les quals pretenen desenvolupar un model de serveis obtenint beneficis i descomptes per donar als clients el millor tracte que es mereixen.

Un cop presentat el nou projecte, vam portar a terme un col·loqui-debat amb tots els presents sobre la llei de protecció de dades, morositat i el manteniment obligatori dels edificis.

Seguidament, es va realitzar un sorteig entre tots els assistents d’un cap de setmana de nits d’hotel en el complex que l’afortunat/ada desitgés. Com a cloenda de l’acte, es va oferir un piscolabis per a tothom.

Club Community ja treballa de cara a la pròxima edició. Moltes a tots/es per fer-ho possible.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 13 =

Login

Register

terms & conditions

5 × 4 =